Du kan købe forlagets bøger i samtlige danske boghandlere, men også her på hjemmesiden.

Betaling via PayPal:
Klik på købsknappen og du bringes til PayPals hjemmeside, hvor du betaler med dit kreditkort. Betalingen sker via en krypteret og sikker forbindelse, og du kan betale med alle større kreditkort fx VISA/Dankort, VISA, MasterCard og American Express. Det er desværre ikke muligt at betale med almindeligt Dankort, da PayPal er et amerikansk betalingssystem.

Kvittering
Når du har betalt for din ordre i PayPal, vil du modtage en kvittering på e-mail.

Moms
Momsen er indregnet i de priser, du ser på siderne med de enkelte bøger. På PayPals hjemmeside vises prisen først uden moms, hvorefter momsen lægges til ved betaling. I PayPal vil du se en samlet oversigt over din bestilling inklusive moms. Herefter skal du endeligt godkende bestillingen, inden din ordre er afgivet.

E-bøger
E-bøger sendes i filformatet epub til den e-mailadresse, du opgiver i PayPal. Vi sender filen så hurtigt som muligt typisk førstkommende hverdag.

Forsendelse og håndtering
Når du bestiller papirbøger, koster det 50 kr. i porto og håndtering per ordre (inklusive moms). Prisen på forsendelse og håndtering gælder ordrer til Danmark.

Ved levering til udlandet forbeholder vi os ret til at lægge omkostninger oveni prisen, svarende til, hvad det reelt koster at sende bøgerne med Post Danmark. Kontakt os på mail, hvis du ønsker levering til udlandet: mail@rebelwithacause.dk.

Hvornår modtager du din bog? 
Vi sender din ordre med Post Danmark, så snart vi har modtaget din bestilling og betaling. Typisk vil det være først kommende hverdag.

Returret
I følge dansk lovgivning har du 14 dages returret på varer købt på nettet. Ved returnering skal bogen være i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget en bog retur, tilbagefører vi salgsprisen på bogen til dit kreditkort.

Bemærk venligst at du selv skal betale for returportoen, når du sender en bog retur til os, og at pengene for bogen altid tilbageføres til det kreditkort, der anvendtes ved købet. Der kan gå nogle dage, inden pengene er tilbage på din konto.

Sådan returnerer du en bog
Pak bogen omhyggeligt ind. Det er dit ansvar, at den når sikkert frem til os. I pakken lægger du en kopi af din kvittering, hvorpå du anfører: RETUR. Kontakt os på mail, for nærmere information om returadresse.