VI DE UNGE af Preti Taneja

En moderne Kong Lear. En fortælling om familiedynastiet bag Devraj Company, en milliardvirksomhed som ledes af en forgyldt galning. Søbet ind i korruption, sølet til i vold og splittet af interne opgør, bedrag og løgne. Et forfriskende og kritisk blik på det moderne Indien såvel som den globale verdensorden. Vi de unge er overrumplende, en sand stormflod af sprudlende ord og billeder, som bæres frem af en indædt og vidunderligt afmålt vrede.

“Fremragende … så skarp … Preti Taneja har skænket os et sjældent bæst, en page-turner, der også er skamløst politisk.” The Guardian

“Preti Taneja afslører en dyb forståelse ikke bare for Shakespeare og Indien men for selve den menneskelige natur. En poetisk tour de force.” Vishal Bhardwaj

WHEN WE SPEAK OF NOTHING af Olumide Popoola

En stærk ny stemme, som inspireret af sin egen afropolitanske baggrund og opvækst, undersøger tilhørsforhold, kærlighed og queerness i en moderne verden stadig plaget af racespændinger.

Karl og Abu er bedste venner. De bor i Kings Cross. Året er 2011 og i London er racespændingerne tæt på at eksplodere i kølvandet på politimordet på den unge sorte mand, Mark Duggan.
Abu kæmper med kærligheden, mens Karl er yndlingsskydeskive for de lokale wannabe- gangstere, fordi han er anderledes.
Da Karl finder ud af at den far han aldrig har kendt er i live og bor i Nigeria rejser han hovedkulds derned i håbet om at finde sig selv, lige så meget som sin far.

Rebel glæder sig til at præsentere denne skønne roman om venskab, kærlighed, racegørelse, identitet og queerness for de danske læsere.