3 bogcovers ved siden af hinanden

Se beskrivelser af de tre bøger her:

BYEN VINDER ALTID er en sanselig, følelsesmættet og højspændt fortælling om oprøret i Kairos gader i 2011-2013. Romanen indfanger den egyptiske revolutions feberagtige intensitet, fra masseprotesternes eufori til lighusets isnende kulde, og giver os en unik mulighed for at opleve oprøret indefra igennem de to unge aktivister, Mariam og Khalil, som hvirvles ind i begivenhederne, opslugt af politisk passion og troen på forandring. Deres liv bliver aldrig det samme igen.

En utrolig nuanceret, intens, og fascinerende fortælling om Haiti, hvis etniske og kulturelle kompleksitet trækker tråde langt tilbage i historien og samtidig placerer landet centralt i en nutidig global kontekst.

Ved hjælp af forskellige fortællestemmer optrævler Myriam J. A. Chancy en labyrintisk familietragedie, der udspiller sig over to generationer, to kontinenter og to århundreder, og samtidig spejler Haitis blodige historie.

Den knap så unge mand er en humoristisk fortælling om moderne danskeres udfordringer med selvforståelsen i deres higen efter … livet.

Du kender ham helt sikkert. Du har mødt ham, i din omgangskreds eller en aften i byen. Ham der egentligt har alt, men alligevel aldrig er rigtig tilfreds. Ham, som hele tiden er på vej til næste sted, uden at kunne sige hvorfor. Ham, der er sikker på, at græsset er grønnere på den anden side. Og han er selv af den overbevisning, at det også er der, han selv hører til.

Inspireret af Søren Kierkegaards Gjentagelsen og ikke mindst hans eget liv stiller Xinxin Ren Gudbjörnsson skarpt på danskens manglende selvindsigt, ikke mindst når det kommer til kærligheden.

Siden hun var otte år gammel, har Xinxin udgivet noveller, essays og krimier i Kina, men dette er hendes første skønlitterære udgivelse på dansk.

Klar til download!

NB! Vær opmærksom på, at du skal downloade filerne på din computer, hvorefter du frit kan overføre dem til fx telefon eller tablet.
Trykker du på filerne fra din telefon, vil de fleste telefoner streame indholdet direkte i stedet for at downloade filen. Vores webshopsystem vil dog stadig registrere det som et download og opdatere din download-tilladelse.

 

Udfyld dine oplysninger i afsnittet herunder for at fortsætte:

Faktureringsoplysninger

Yderligere information

Din ordre

Vare Subtotal
Den knap så unge mand - Lydbog  × 1 75,00 DKK
Byen vinder altid - Lydbog  × 1 180,00 DKK
Byen vinder altid - E-bog  × 1 150,00 DKK
Englenes ensomhed - E-bog  × 1 150,00 DKK
Samlet pris  × 1 49,00 DKK
Subtotal 604,00 DKK
Total 604,00 DKK
  • Betal med kreditkort via QuickPay.