Af Joan Rang Christensen

LÆS ET DIGT ⯈

Softcover
ISBN: 9788799954193
Sideantal: 152
Pris: 200 kr. + forsendelse

Forsideillustration: Ann-Sofie Vejs Sørensen
Grafik: Anne Mousten

Udkom den 5. juni

UDSOLGT FRA FORLAGET

 

Om bogen

OMKRING FLODEN HAN er en kraftfuld, rørende, humoristisk og nuanceret fortælling om eksistensen som transnationalt adopteret, om at formes i en østasiatisk krop i en hvid verden; uden historie og begyndelse. Og ude af stand til at glemme.

Joan Rang Christensen tager os med tilbage til dengang, Korea blev delt i to, og børn blev sendt til vesten i et adoptionssystem, der udviklede sig til ren forretning. Hun skuer direkte ned i den dybe splittelse, som krig og adoption har frembragt i både mennesker og land.

Hun tager os med på sin egen rejse igennem et liv fyldt med brydninger og kompleksitet, hvor både storpolitik, Hollywoodfilm, terrorister og fiktive personer bliver uvante komponenter i hendes søgen efter identitet og sandhed.

Én af årets absolut bedste digtsamlinger kredser om adoption, racisme og krig i et drømmende og hårdt univers.
Digtsamlingen tager pusten fra en undervejs – ment yderst positivt – ordene er som knytnæver, men samtidig yndefulde og nogle gange med en god portion humor. Én af de ting, der giver samlingen tyngde, er, at fokus ikke udelukkende er på digteren selv, men også på et land, et område og verden. Blikket er altså dobbelt; både indad og ud, både tænkende og handlende.” – Daniel Boysen, Litteratursiden.dk

“Dette er årets bedste, vigtigste og mest interessante digtsamling – med elementer af kortprosa – hurra for en bog.” – Stemmer i Stuen

Dramatiker Joan Rang Christensens springer ud som digter med denne vedkommende debutsamling.

Læs anmeldelse af bogen her: https://litteratursiden.dk/boeger/omkring-floden-han