Af Xinxin Ren Gudbjörnsson

LÆS ET UDDRAG ⯈

Info:
ISBN: 9788799954179
Softcover
Sideantal: 60
Pris 125 kr. + forsendelse
Grafik og design: Anne Mousten
 
Udkommer den 30. august 2019
 

 
Om bogen

Den knap så unge mand er en humoristisk fortælling om moderne danskeres udfordringer med selvforståelsen i deres higen efter … livet.

Du kender ham helt sikkert. Du har mødt ham, i din omgangskreds eller en aften i byen. Ham der egentligt har alt, men alligevel aldrig er rigtig tilfreds. Ham, som hele tiden er på vej til næste sted, uden at kunne sige hvorfor. Ham, der er sikker på, at græsset er grønnere på den anden side. Og han er selv af den overbevisning, at det også er der, han selv hører til.

“Intellektuelle flødeskumskager med gemte barberblade … Nogle bøger tager en uge at læse og giver tankestof til fem minutter. ’Den knap så unge mand’, der kan læses på en aften, bliver man ikke sådan færdig med.” Christen Bonde i Bogmarkedet.
læs hele anmeldelsen her

Inspireret af Søren Kierkegaards Gjentagelsen og ikke mindst hans eget liv stiller Xinxin Ren Gudbjörnsson skarpt på danskens manglende selvindsigt, ikke mindst når det kommer til kærligheden.

Siden hun var otte år gammel, har Xinxin udgivet noveller, essays og krimier i Kina, men dette er hendes første skønlitterære udgivelse på dansk.