blottet

blottet er en fortælling om voldtægt. Fra ofrets perspektiv. På en parkeringsplads voldtager en fremmed mand en ung kvinde. Hun slipper derfra med livet i behold, men noget er forandret for evigt.

Vi følger kvinden fra det øjeblik, hun træder ind på parkeringspladsen og 25 år frem. Vi følger hende på vejen hjem fra overgrebet, på politistationen og retsmedicinsk, når hun ligger under dynen som et såret dyr. Og vi følger hende i mødet med familien, politiet, vennerne. Vi følger hendes første skridt ud i verden og hendes vej til det første kys. Vi møder hende 25 år senere, hvor kroppen stadig husker, selv om det åbne sår for længst er lægt. Og hun er ovre det! Eller … Er man nogen sinde helt ovre det? Ja for fanden! Tror vi nok …

De hudløst ærlige, poetiske tekster er baseret på forfatterens egen historie og beskriver udelukkende oplevelserne fra kvindens perspektiv. Det er hendes rejse læseren inviteres på. Som medoplever, ikke som tilskuer.

Teksterne giver mennesket bag offerollen en stemme, vi ikke tidligere har hørt. Det er en åben og ærlig fortælling om den enorme kompleksitet, der er forbundet med at være et offer.

***** i Arbejderen

Kan købes i samtlige danske boghandlere.